Istoric

TME este o firma de familie, veche deja de o generatie, care exista din 1990. Totul a īnceput de la un mic magazin de elemente electronice pentru service si mica productie, īnfiintat la Lódz, īn Polonia.

Dupa doi ani,TME si-a editat primul sau catalog si a īnceput un tip inovator de vānzare pentru acele vremuri, prin expedierea componentelor. Odata cu dezvoltarea economiei poloneze si a economiilor altor tari din Europa Centrala si de Est, TME a cāstigat noi clienti si a introdus īn oferta noi grupe de produse.

Īn 1997 a fost construit sediul actual al firmei, constānd īntr-un centru logistic modern, cu un depozit care, de atunci, s-a marit deja de cāteva ori. Mai apoi, TME a implementat si vānzarea prin pagina de internet, iar standardele serviciilor oferite au fost confirmate de certificatul ISO 9001:2009 si 14001:2005.

În prezent, TME este unul dintre cei mai mari distribuitori globali de componente electronice, electrotehnice, echipamente pentru atelier şi automatizări industriale. Firma are mai mult 600 de angajaţi în sediul central din Polonia şi în societăţile subsidiare din alte ţări.

Deservim câteva zeci de mii de firme din 133 de ţări şi expediem 3700 de colete pe zi. Printre cele 200.000 de produse pe care le oferim îi veţi regăsi pe majoritatea fabricanţilor importanţi de componente electronice.

tme